тривиадор игра онлайн

Triviador – Онлайн Игра

2

 Тривиадор  Безплатна Онлайн Игра – Въпросник

Видео:

Ъпдейт 2021 – Играта вече е с нова визия и лека промяна в геймплей-а.

ИГРАЙТЕ TRIVIADOR НА БЪЛГАРСКИ! Triviador е уникален жанр игра, който предлага много повече от обикновената игра на любопитни факти. Завоювайте територии, атакувайте замъци, докато отговаряте на любопитни въпроси. Тествайте знанията си и използвайте най-добрата стратегия за победа.Потърсете част от общността на Triviador, присъединете се към клан или създайте такъв. Не забравяйте приятелите си, поканете ги, за да играете приятелска игра.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически игри, Безплатни Игри Онлайн

Коментар на Редактора и Геймплей: Всеки е чувал за играта Triviador, може да играете на всички устройства, освен това  съществува и като браузър игра. Страхотна за убиване на време, има “Бързи” игри със съкратен брой въпроси и “Бавни” игри с по-голям брой въпроси.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

 

Рейтинг 2 на база 2 коментара

2 Ревюта на “Triviador – Онлайн Игра”

  1. Новата версия е супер глупава!
    Картата и целият дизайн са грозни. Изключително глупаво движение на аватарите. Новите функции са абсолютно ненужни и само затрудняват играта и отвличат вниманието от важните неща – знанията, а не тези глупави войници, които се извиват като идиоти! Сигурен съм, че и други играчи се чувстват по същия начин, защото ние играем играта заради въпросите, а не заради тези тъпи анимации!

  2. Прецакаха хубавата игра… Беше невероятна. Дори след като смениха Conquiztador с Triviador, не беше толкова лошо. Но в момента приложението е гадно. Има много грешки във въпросите. Някои опции не работят. Ужасно е. Не бих дал дори една звезда, ако не беше минимум за рейтинг. По-добре да върнат стария интерфейс..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *