тривиадор игра онлайн

Triviador – Онлайн Игра

1

 Тривиадор  Безплатна Онлайн Игра – Въпросник

Видео:

ИГРАЙТЕ TRIVIADOR НА БЪЛГАРСКИ!

Triviador е уникален жанр игра, който предлага много повече от обикновената игра на любопитни факти. Завоювайте територии, атакувайте замъци, докато отговаряте на любопитни въпроси. Тествайте знанията си и използвайте най-добрата стратегия за победа.

Потърсете част от общността на Triviador, присъединете се към клан или създайте такъв. Не забравяйте приятелите си, поканете ги, за да играете приятелска игра.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически игри, Безплатни Игри Онлайн

Коментар на Редактора и Геймплей: Всеки е чувал за играта Triviador, може да играете на всички устройства, освен това  съществува и като браузър игра. Страхотна за убиване на време, има “Бързи” игри със съкратен брой въпроси и “Бавни” игри с по-голям брой въпроси.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 3 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Triviador – Онлайн Игра”

  1. Новата версия е супер глупава!
    Картата и целият дизайн са грозни. Изключително глупаво движение на аватарите. Новите функции са абсолютно ненужни и само затрудняват играта и отвличат вниманието от важните неща – знанията, а не тези глупави войници, които се извиват като идиоти! Сигурен съм, че и други играчи се чувстват по същия начин, защото ние играем играта заради въпросите, а не заради тези тъпи анимации!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Моля не копирайте!