безплатна игра онлайн

The Sims Mobile: Симулация на Живот за Телефон

3

The Sims Mobile: Безплатна Онлайн Игра за Телефон

Видео:

The Sims Mobile е игра за симулация на живот, базирана на The Sims 4 и The Sims FreePlay за устройства под Android и iOS. Играта беше обявена на 9 май 2017 г. със стартиращ трейлър. Официално излезе на на 6 март 2018 г. Тя включва мултиплейър режим, все пак е онлайн игри за телефон, но също така има много елементи вкарани под формата на история.

Коментар на Редактора: Всеки е играл някоя от първите The Sims игри през годините (първата част за компютър излезе може би преди повече от 15 години). Но в тази игра за телефон нещата стоят малко по-различно от стандартните Sims игри. За да отключете повече предмети в играта ще ви се наложи да изпълните редица мисии.

Тествах играта около седмица и мога да кажа, че са успели да улеснят максимално строенето и обзавеждането, но имайте в предвид, че не е перфектно. Хората с по-малки екрани може да изпитват доста големи неудобства.

Тема във Форума: The Sims Mobile за телефон!

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 3 коментара

3 Ревюта на “The Sims Mobile: Симулация на Живот за Телефон”

  1. Играя sims mobile повече от няколко седмици и всеки ден се случва едно и също нещо. Работите върху кариерата, общувате с хора, започвате връзка с някого, имате дете и т.н. … пълна скука е вече, правя едно и също нещо всеки ден, когато вляза в играта. Иска ми се да направят някакъв ъпдейт, за да добавят домашни любимци, така че да може да тренирате куче или дори да направите състезания или да показвате трикове с кучета и т.н. Също така ми се иска, когато бебето се превърне в малко дете, то да може да играе с повече неща и да може да общува повече със семейството и възможност да изгради приятелство с някого. Мисля, че списъкът със задачи в момента е безсмислен. Какъв е смисълът от него? Никакъв според мен. Също така ми се иска да има възможност за повече хобита за симчетата. Още една забележка, не разбирам защо нещата се чупят толкова бързо, глупаво е да плащаш отново, за нещо което вече си купил.

  2. Можеше да е по-добре. Играта трябваше да бъде същата като оригинала за компютър. Тогава би била чудесна! Нямам време да чакам 3-4 часа, за да завърши моя човек работата си, след което да не получи достатъчно пари и да не мога да си купя нищо в играта. Адски трудно е да се спестят $5000 – $12,000, за да отключите определени места, и в същото време да се опитвате да изпълнявате задачи плюс да украсявате домовете си. Надявам се след време да направят тази игра по-забавна и не толкова трудна, като оригиналната компютърна игра.

  3. Играта е супер готина но наистина в началото не бях доволна от нея, но в момента я играя нон стоп. Щеше да бъде още по яко, ако можеше след като си подновиш интериора в играта, след това да имаш възможност за продажба на старите неща дори и на по ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *