Стратегията Terragenesis

TerraGenesis – Планетарна Игра

1

TerraGenesis – Планетарна Игра За Android и iOS

Видео:

TerraGenesis е безплатна игра на Александър Уин, която ви позволява да колонизирате и да оформите (тераформирате) цели светове в тучни зелени райски кътчета, или да ги запазите такива, каквито са, и населението ви да живее в гигантски куполи на повърхността на планетата. Играта има версия и за компютър.

TerraGenesis започва с кратко обучение, което ще Ви въведе в играта и ще ви покаже на какво трябва да обръщате внимание. Как ще преобразите вашата колониална планета след обучението, зависи само от вас.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически Игри

Коментар на Редактора: Първо, искам да кажа, че тази игра е от този тип, които отнемат време нещо да се случи. Тоест ще ви трябват няколко дни за да видите някаква промяна в света, който тераформирате. Всеки ъпгрейд или проучване отнема определено време за да бъде построено. Ако сте ОК да чакате и имате интерес към космоса и планетите, тази игра е точно за вас. Смело теглете и се насладете на невероятните графики.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “TerraGenesis – Планетарна Игра”

  1. Добре направена игра!
    Усилията, които са положени в тези игри са големи. Текстовете са добре написани, не са твърде дълги и спомагат да се потопите в атмосферата на играта.

    Да видиш как се променя планета / луна е много яко изживяване. Поне на мен ми доставя голямо удоволствие.

    Рекламите не са толкова досадни и не си задължен да ги гледаш, ако не искаш бонуса, за разлика от други игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *