Stick Fight Shadow Warrior - Игра за телефон

Stick Fight: Shadow Warrior – Екшън Игра

1

Stick Fight: Shadow Warrior – Екшън Игра За Телефон

Видео:

Stick Fight: Shadow Warrior. Небрежната супер забавна игра на стик-мен с повече от 10 милиона изтегляния се завръща. Готови ли сте за предизвикателството за черният колан?

Героят на непринудените стик-мен игри се завръща. Бойна игра с безкрайно прииждащи вълни от орди врагове нинджи, които ще тестват вашите умения за оцеляване. Станете най-добрият войн в тази безплатна игра.

Бийте се с безкрайните орди нинджи, за да счупите собствените си рекорди или докато не загинете на арената за оцеляване.

Простите, но мощни контроли ви позволяват да нанасяте удари, които ще ви покрият с кръвта на противниците ви след всеки сблъсък. Бързи рефлекси и тактики ще са необходими за постигане на победата.

Лесна за научаване, трудна за овладяване, тази непринудена игра ви насърчава да не се придържате към една и съща тактика всеки път. Ако искате да счупите рекорда си, ще трябва непрекъснато да се биете с прииждащите нинджи и да събирате монети, които да размените за възможност да спечелите различен цвят колан.

Нивата за колани са битки с мистериозен самурай, които трябва да преодолеете, за да получите по-хубав колан и по-трудни нива на битка.

С отключването на определен цвят колан може да съберете повече от 70 оръжия и екипировка, естествено, може и да закупите с истински пари.

Навременните награди в битката ще ви помогнат по пътя. Използвайте ги, за да преодолеете предстоящото предизвикателство.

Платформи: iOS, Android.

Жанр: Игри за Телефон, Екшън

Коментар на Редактора: Елементарни контроли, и добро усещане за физика в играта. Препоръчвам!

Изтегли:
Изтегли от App Store - Apple
Изтегли от Google Play

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Stick Fight: Shadow Warrior – Екшън Игра”

  1. Играта е супер, хвърчи кръв на ляво и дясно, проблема е че нататък става адски трудна 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *