стани богат игра за телефон

Стани Богат Игра За Телефон

7

Безплатна Игра Базирана на Предаването Стани Богат За Телефон

Видео:

Това е симулатор на познатата ви игра „Стани богат„. Правилата са същите – въпроси един след друг, с всеки въпрос трудността се увеличава и въображаемите суми нарастват. Отново имате 3 жокера. Целта на играта е повече от ясна.

Играта НЕ притежава легално право върху името „Стани богат“ за това се разпространява под имената „Вземи Парите“ за телефони използващи Android и „Въпроси БГ“ за телефони използващи iOS. Линкове за сваляне има по-долу.

Коментар на Редактора: За безплатна игра (печелеща от in-game реклами) е ок, но до първите 30-40 минути. След това, както във всяка друга подобна игра – въпросите започват да се повтарят. Според мен автоматично добавяне на въпроси от потребителите на играта не звучи като лоша идея, ако трябва да мислим в посока подобряване на играта.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Игри Симулатор, Логически Игри, Стратегически Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.3 на база 7 коментара

7 Ревюта на “Стани Богат Игра За Телефон”

  1. Почти пълно копие по интерфейс на реалният Стани Богат.
    Поздравявам ги за добрата работа. Играта много ми харесва! Ще се радвам да продължавате да я поддържате и да качвате още нови и интересни въпроси и да поправяте сгрешените.

  2. В тази версия на играта Стани Богат има много непроверени въпроси, при това доста. Като например „heil“ на немски е благополучно, било е наредено използването на обръщението „Heil Hitler“ не просто за поздрав, а като вид възхвала „Да живее Хитлер“ – тотално неверен отговор. Също така има много сгрешени въпроси с години и математически такива.. Постарали са се, колектив, но много лошо изпълнение на най-лесната част – въпросите.

  3. Тази игра е точно като „Стани богат“, но разликата е, че въпросите са много лесни. Също така забелязвам доста правописни грешки в почти всички въпроси. Давам четири звезди заради това, и защото въпросите са малко, постоянно се повтарят едни и същи. Също така, дори когато ми е спрян интернета ми излизат реклами. Да си оправят играта!

  4. Аз спечелих най голямата сума ( уж 😛 ). Много е забавно това приложение на играта Стани Богат. Има грешки, но нищо. Какво от това, важното е да се забавляваме в играта.

  5. Има още доста да се работи върху въпросите, много бързо започват да се повтарят и половината са грешни.. но все пак евала за труда!

  6. Интересна е играта и аз лично научих доста нови неща от нея. Препоръчвам!

  7. Надявам се за напред автора да седне и да добави нови въпроси, че така се научават много бързо и спечелването на 100 000 става много лесно. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *