Мобилна игра Sky

Sky: Безплатна Игра Онлайн

2

Sky: Children of the Light – Безплатна Игра за Телефон Онлайн

Видео:

Sky: Children of Light (В небето: Деца на светлината) – играчът изследва магическо царство, използвайки наметало, което му дава способността да лети. В играта има седем уникални царства, които можете да посетите. В допълнение към тези царства, има и дом, който служи като свръзка между различните царства. По време на играта играчът ще срещне “духове”, които дават на играча козметични или влияещи върху играта предмети в замяна на виртуални пари. Може също да намери и „паднали звезди“, които дават на играча „крилата светлина“. Когато играчите са събрали достатъчно крилата светлина, наметалото с което летят се увеличава, увеличавайки максималната им енергия и им позволява да летят по-далеч.

Коментар на Редактора: Играта е невероятно красива – аз лично не съм виждал друга толкова красива безплатна игра за телефон. Главната идея е социализирането на всички участници в играта, чрез сложна система за комуникиране и сприятеляване. В играта има адски много козметични предмети, маски, дрехи, инструменти за свирене и т.н. Почти всичко в играта е интерактивно и живо.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.5 на база 2 коментара

2 Ревюта на “Sky: Безплатна Игра Онлайн”

  1. Много красиви саундтрак и визия. Проста игра, но те кара да продължаваш да се връщаш в нея за повече и повече, по свой уникален начин. Една от малкото игри, която не ви принуждава да плащате за предмети, за разлика от други игри, които са pay-to-win.

  2. Красива и доставяща голямо удоволствие. Уникална игра. Дава невероятната възможност да общувате с други играчи без език, само с механиките в играта.
    Толкова много неща мога да кажа за тази игра, но най-добре е да опитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *