SimCity:BuildIt – Симулатор

2

SimCity:BuildIt

Видео:

Играта е freemium (безплатна игра с реклами и покупки в приложението). Използва музиката, както и графиката на играта SimCity от 2013-та година, въпреки че е леко намалена, за да се впише в графичните възможности на iOS и Android устройства. Играта започва с 25 000 simoleons и 50 SimCash на ръка. В SimCity: BuildIt няма функция за зониране. Вместо това сградите се преместват ръчно. Търговските и индустриалните сгради произвеждат специални елементи, а жилищните зони ги изискват за да се надстроят до по-голямо ниво. Фабриките също могат да бъдат модернизирани, въпреки че това изисква разрушаване на оригиналната сграда, когато тя не произвежда нищо за да се замени с нова.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 2 коментара

2 Ревюта на “SimCity:BuildIt – Симулатор”

 1. Наистина ми хареса тази игра, но има няколко неща, които вярвам, че много играчи биха се съгласили, че биха помогнали, ако са налични:

  1. Би било хубаво, да можете да разглеждате предметите си за съхранение, когато сте в друг град. Понякога търся няколко артикула и тъй като сме ограничени във времето, не може толкова лесно да се върнем в нашия град, да проверим от какво имаме нужда, след което да се върнем в града, за да купим тези предмети.
  2. Също така би било много хубаво, ако имаше начин да се подбират и взимат само артикулите, които са ви необходими от фабриките, а не задължително да взимаш всички готови.

  Вярвам, че много играчи биха се съгласили, че ако съществуват тези функции, това би направило играта по-приятна!

 2. Много ми харесва тази игра и искам да продължа да играя, но има неща, които дразнят супер много. Първо, разширяването на земята ви е почти невъзможно в по-късен етап на играта. Имате нужда от определени предмети за да го направите, но играта рядко ви дава тези предмети и имате около 1% шанс да ги намерите за продажба от други играчи. Играта се опитва толкова силно, за да ви накара да харчите истински пари и честно казано, аз бих се чувствал по-добре, ако просто никога не бях започвал да играя. Искам да играя тази игра, но не мога да разширя територията си, без да плащам 24 simcash за ВСЕКИ елемент за надграждането !! Смешно Е !! Платих 6,99 лв за да получа 200 simcash, и това беше едва-едва достатъчно за едно разширение, в това число влизат и предметите, които вече имах. Сериозно тази игра е смешна !!

  За да печелите пари в играта, просто трябва да произвеждате и продавате много. Това е лесно и осъществимо, а също и доста забавно. Но разширяването на вашия град е трудоемко дразнещо и в много случаи струва истински пари. До разработчиците .. Моля, улеснете разширяването !!

  ПС: Клубовете са готина идея, но няма смисъл да ги има, ако не мога да намеря 1 активен клуб. Всеки клуб, в който се присъединя има по един пост седмично. Бих искал да участвам във войните, но не успях да намеря активен клуб, който да ми позволи да го направя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *