игри за смартфон

Rider Игра с Мотори

1

Rider Безплатна Състезателна Игра с Мотори

Видео:

Изпълнявайте безумни каскади, докато обикаляте през безкрайния свят на мобилната игра Rider! Вземете мотоциклета си и започнете своето приключение! Играта е издадена от френският издател Ketchapp.

Коментар на Редактора: в Rider управлявате различни превозни средства (главно мотори), като целта в играта е да направите повече точки. Картата по която карате винаги е различна но е съставена от едни и същи рампи, препятствия и други елементи. В играта има само един бутон за управление, което я прави играта с най-лесните и удобни контроли. Rider предлага възможност за закупуване на различни скинове за вашето превозно средство, но те не влияят на представянето Ви в играта по никакъв начин.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Игри с Коли и Мотори, Игри Симулатор.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Rider Игра с Мотори”

  1. Играта е интересна, но не е направена да улеснява напредването през по-трудните нива. Например, току-що играх и се разбих, и вместо да започна от начало ми се предлага „безплатна“ опция с дълга реклама, но често това видео е по-дълго от моментите в които аз играя, и това супер много дразни… Реално все едно играя първите 20 секунди от всеки маршрут отново и отново …понеже нивото е трудно и постоянно се разбирам – гледам реклама 1 минута и пак се разбивам за 20 секунди..

    Забавна игра обаче, ако може да се направи така, че да играем реално повече от 20 секунди преди да се разбием ще е супер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *