безплатни игри за телефон

PUBG MOBILE – Battle Royale Игра

3

PUBG MOBILE – Мултиплейър Battle Royale Игра За Телефон

Видео:

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) е онлайн мултиплейър battle royale игра, разработена и публикувана от PUBG Corporation. Играта е базирана на предишни модове, които са създадени от Brendan “PlayerUnknown” Greene за други игри, вдъхновени от японския филм от 2000 г. Battle Royale и разширени в самостоятелна игра под творческото ръководство на Greene. В играта до сто играчи парашутират на остров и търсят оръжия и оборудване, за да убиват други играчи, като избягват да убиват съотборници. Мобилната версия на играта излиза през 2018г. от друга лицензирана компания.

Коментар на Редактора: PUBG е играта която направи battle royale-а известен. През 2018 излиза PUBG MOBILE, като тя не е порт, а изцяло на ново направена игра за телефон от различно студио, но с официален лиценз. Играта е оптимизирана много добре за телефон (върви почти на всички устройства), а контролите са прилични. Като цяло една от най-добрите battle royale игри към момента.

Тема във Форума: PUBG Mobile – Версията за телефон!

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Екшън, Безплатни Игри Онлайн, Приключенски Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.7 на база 3 коментара

3 Ревюта на “PUBG MOBILE – Battle Royale Игра”

  1. Най-добрата мобилна shooter игра според мен!
    Невероятна онлайн игра за цъкане с приятели! Играта все още не е перфектна, така че има някои проблеми, които може да ви се сторят смешни. Изтеглете играта, повярвайте ми струва си! 🙂

  2. Вързване с PS4.
    Момчета, страхотната игра, но ще бъде супер гейминг изживяване за онези, които screen mirror-ват телефоните си към телевизора, да използват PS4 контролер примерно. Едва ли ще го направят, но все пак според мен е добра идея.

  3. Най-пристрастяващата игра, която някога съм играл на телефона си. Ако харесвате играта за компютър със сигурност ще ви хареса и мобилната версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *