логически игри за телефон

Plague Inc. Стратегически Симулатор

1

Plague Inc. – Мобилна Стратегическа Игра Симулатор

Видео:

Plague Inc. е стратегическа игра, симулация в реално време, разработена и публикувана от базираното във Великобритания независимо студио за игри Ndemic Creations. В нея играчът създава и развива патогенен вирус в опит да унищожи човешката популация със смъртоносна чума. Играта излиза през далечната 2012г. за PC (има и по-нова версия само за PC Plague Inc: Evolved тя излиза през 2015г.), а по-късно е преработена за iOS и Android.

Любопитно: Популярната компютърна и мобилна игра с името Plague Inc. („Чума ООД“) вече е официално забранена за потребителите в Китай, заради извънредната ситуация с вируса COVID-19. Според китайските власти в нея се разпространявала „нелегална информация“, твърдят от британската компания, създала играта „Ndemic Creations“.

Коментар на Редактора: Plague Inc. е нестандартна игра, която в последните месеци отново набра огромна популярност заради корона вируса. Играта не е нещо иновативно, но пък доставя удоволствие на повечето хора, предоставяйки им възможност за пресъздаване на реалната ситуация в момента в един игрови симулатор.

Цена: Безплатна за Android / По-малко от 2 лв. за iOS, слагам я към безплатните, заради ниската цена.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически Игри, Логически Игри, Игри Симулатор.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Plague Inc. Стратегически Симулатор”

  1. Играта е хубава, но я оцених на четири звезди заради трудността. Съществува фина граница между предизвикателно и направо разочароващо и повечето от нас не играят игри, които са толкова трудни, че чак дразнят. Например, след като светът започне да разработва лекарство, имате ограничен период от време, за да избиете всички, защото те ще го завършат и то ще ги излекува абсолютно ВСЕКИ път.

    Проблема е, че използвате ДНК точки, за да развиете своя вирус, за да заразявате света по-бързо (многократно съм заразявал цялото световно население) и всичко което се случва е – хората забелязват болестта и започват лечението… но вие НЯМА кой повече да заразите, следователно няма повече ДНК, следователно не можете да направите заболяването си смъртоносно и то бива излекувано и вие се проваляте.

    Както казах, това е много забавна игра, но честно казано, ако знаех, че ще бъде толкова досадно, не бих платил за нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *