приключенски игри за телефон

Oddmar – Мобилно Приключение

1

Oddmar – Мобилна Adventure Игра

Видео:

Одмар е оригинален екшън-приключенска игра, вдъхновена от викингите и норвежката митология, зад играта стоят разработчиците от MobGe.  Превъплъти се в Одмар, викингски воин, сдобил се със специални сили от магическа гъба. Изследвай мистични гори и снежни планини в стремеж да се докажеш на своите хора и спечелиш място във Валхала.

Коментар на Редактора: От всички игри, които съм играл на телефон – тази е най-отличаваща се. Изумително е какви игри можем да играем на нашият малък телефон в днешно време. Графиките и кът сцените са по-добри от една камара игри за PC. В играта взимате ролята на викинга Oddmar и трябва да се докажете, като истински войн. Историята е много увлекателна, контролите с интуитивни, а моделите и графиките са невероятни за мобилна игра. Не случайно играта е носител на наградата Apple Design Award 2018.

Цена: Първият свят/ниво за Android е безплатен, но за отключване на цялата игра цената е 8 лв. / 11 лв. за iOS без допълнителни покупки в играта.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Екшън, Приключенски Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Oddmar – Мобилно Приключение”

  1. Абсолютно невероятно произведение на изкуството – музиката, графиката и моделите са невероятни. Самият геймплей изглежда плавен и забавен, струва си парите хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *