My-friend-Pedro-games

My Friend Pedro: Ripe for Revenge – Екшън Игра

1

“My Friend Pedro: Ripe for Revenge ” е Безплатен екшън шутър За Android и iOS

Видео:

На 5 август 2021 г. бе пусната безплатна игра, озаглавена My Friend Pedro: Ripe for Revenge, за iOS и Android. Оригиналната версия на играта излиза преди около 2 години за PS4 и Xbox One, но няма да коментираме нея, това е чисто ново заглавие за iOS и Android. Жанра на играта е екшън шутър. Както вече споменах играта е безплатна, но има premium опция струваща около 3$ – отключвайки – рестарт от checkpoint, допълнителни game mods и други.

Механиките в играта са много иновативни и самото движение на героя е направено интересно. Управлението е доста по-лесно от колкото изглежда и отнема около 5 минути да се свикне с него. Общо взето влизате в ролята на Neo от матрицата.

Платформи: iOS, Android.

Жанр: Екшън

Коментар на Редактора: Успокояваща и релаксираща игра, придружена със страхотна музика и графика, струва си да се пробва от всеки любител на жанра.

Изтегли:
Изтегли от App Store - Apple
Изтегли от Google Play

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “My Friend Pedro: Ripe for Revenge – Екшън Игра”

  1. За съжаление играта е pay-2-win
    Страхотна игра, но за съжаление, когато умрете, трябва да сте премиум, за да продължите от последния checkpoint. Поне да бяха го направили, когато умреш да гледаш реклама и да продължиш само с едно сърце или нещо такова..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *