Oxenfree

Oxenfree – За iOS и Android

4

Oxenfree – За Телефон

Видео:

Това е първата игра на студиото Night School. Повлияни от класически тийнейджърски филми и скорошни шоу програми, разработчиците създават сюжетна игра, без кът сцени, позволявайки на играчите свободно да взаимодейства с околната среда. Визуалната презентация на Oxenfree е уникална, музиката също.

Коментар на Редактора: Играта е платена, само първи епизод е безплатен! Силно препоръчвам, изиграва се цялата игра за около 5-6 часа и държи под напрежение, ако играете със слушалки. Нивата (или сцените, защото играта е като един филм с ваше участие) не са скучни и трудни.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.5 на база 4 коментара

4 Ревюта на “Oxenfree – За iOS и Android”

  1. Играта е УНИКАЛНА! Историята, графиките, диалозите, всичко е … невероятно. Страшно + странно + мистериозно + спиращо дъха = Oxenfree. 100% си струва парите! Сега само се надявам да не умра в края на играта …

  2. Супер красива анимация и възможност да правите собствен избор променяйки историята!

  3. Ако сте се насочели към тази игра като почитател на Night in the Woods, няма да останете разочаровани. Играта е с болезнена история и остроумен хумор. Диалозите са добри, няма да се натъкнете на нито един принудителен разговор в името на сюжета. Като цяло Алекс, нейните приятели и преживяването им не е нещо, което ще забравите скоро. Има малък проблем с контролите, но не е нещо сериозно.

  4. Един впечатляващ разказ. Много уникален начин да се насладите на страхотна история. Направете си услуга и си купете този шедьовър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *