Mini Football - Футболна Игра

Mini Football – Футболна Игра

1

Mini Football – Футболна Игра За Телефон

Видео:

Mini Football е чисто нова футболна игра! Изживейте футбола, както никога досега, в тази свежа и лесна за управление игра. В Mini Football ще се насладите на невероятен геймплей. Време е да накарате тълпите да ревят по стадионите и да изградите най-силния отбор, който някога е съществувал!

Mini Football има непринудено усещане за игра, което все още остава верно на оригиналният спорт. Няма нужда да губите време за учене на безкрайна механика, свиквате с играта, буквално за минути.

Изградете и персонализирайте своят отбор!
В Mini Football ще можете да печелите играчи, от обикновени до епични, и да ги надграждате, за да превърнете отбора си в най-страшните противници на всеки терен. Не само можете да изградите своя отбор, но също така ще можете да го персонализирате напълно по ваш вкус с повече от 100 опции за персонализиране на:

● Уникални лога, фланелки, шорти, чорапи и бутонки
● Над 30 уникални кънтри комплекта
● Уникални топки за игра

Различни стадиони
5 уникални и оригинални стадиона, които ще стават все по-големи, по-шумни и по-впечатляващи, докато напредвате през футболната си кариера.
Независимо дали е на вашият домашен терен, или в международна обстановка, всяка игра ще се чувства различно. Нови и по-впечатляващи стадиони са на път, така че следете за бъдещи актуализации.

Класация
Изкачвайте се нагоре по класациите, за да спечелите невероятни награди и винаги да бъдете на върха на конкуренцията. Всяка седмица ще имате шанс да се придвижите нагоре в лигите, от Brass League до All-Stars League.

Платформи: iOS, Android.

Жанр: Спортни Игри

Коментар на Редактора: Разпускаща, неангажираща забавна игра!

Изтегли:
Изтегли от App Store - Apple
Изтегли от Google Play

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Mini Football – Футболна Игра”

  1. Обичам да играя играта, забавна е, но през последните няколко дни губя постоянно, защото играта крашва всеки път, когато печеля и нито веднъж, когато губя! Няколко пъти на 10k монети и 2-3 пъти на 50k, а последния път, докато водя с 4:0 !!! Надявам се да го оправят, за сега съм спрял да играя, защото е безсмислено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *