игри с мотори

Mad Skills Motocross 2: Мотокрос Игра

1

Mad Skills Motocross 2 Игра с Мотори за Телефон

Видео:

Mad Skills Motocross 2 идва с НЕВЕРОЯТНО УСЕЩАНЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ(ФИЗИКА)! Mad Skills Motocross 2 разполага с една от най-добрите физики – движение на мотоциклетистите и моторите правени до сега в мобилна игра. Ще се изумите от реакцията на моторите в тази игра. Колкото повече играете, толкова по-бързи мотори ще карате и по-пристрастени ще ставате.

Коментар на Редактора: Играта е малко прехвалена според мен, но пък е наистина една от най-добрите в жанра. Движенията са доста реалистични и на мотора и на мотоциклетиста, особено когато падате от мотора – на мен това ми се случва често.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Игри с Коли и Мотори.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Mad Skills Motocross 2: Мотокрос Игра”

  1. Забавна игра с изключение на един проблем..
    За всеки, който се чуди за тази игра, определено е страхотен убиец на време, ще се забавлявате адски много. Единственият проблем, с който се сблъсквам е: от време на време и напоследък все по-често, когато се движиш някъде по трасето, играта просто напълно отрязва управлението и губиш всякакъв контрол върху мотора. В крайна сметка се възвръща контрола, но е много гадно в средата на състезанието да се загубят около 3-8 секунди, тъй като това може да е разликата между победата и загубата на състезание. Ако не беше този повтарящ се проблем, тази игра би била перфектна, но сега ще дам 4 от 5 звезди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *