Limbo – Платена Игра за Телефон

2

Limbo

Видео:

Limbo е платена игра за телефон от жанра пъзели и загадки, разработена от независимото студио Playdead. Играта е пусната през Юли 2010 г. на Xbox Live Arcade и от тогава е пренесена в няколко други платформи, включително PlayStation 4, Microsoft Windows, iOS и Android. Това е 2D игра, включваща физична система управляваща околните  обекти в играта от играча. Играчът влиза в ролята на неназовано момче което трябва да премине през опасни капани и гигантски паяци, докато търси сестра си. Програмистите са изградили пъзелите в играта, опитвайки се да затруднят максимално играчът, преди да намери правилното решение. Playdead нарече стила на игра „изпитание и смърт“ използвайки ужасни анимации за да изобразят смъртта на главния герой, играчът ще бъде свидетел на стотици от тях пробвайки да завърши играта.

Коментар на Редактора: Игра заслужаваща си парите. Цената може да видите от бутоните водещи към магазина.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 2 коментара

2 Ревюта на “Limbo – Платена Игра за Телефон”

  1. Току-що завърших играта! Има наистина яка визия, а нивата са интересни. Първата част на играта е свързана с логически загадки, а след това имаме нива изискващи бързи реакции. Играта не е толкова дълга, но може да зациклите на някой нива. Препоръчвам да не използвате помощ за минаване на нивата от видео клипове! Това ще ви съсипе удоволствието от играта. Аз използвах такъв Жокер на едно ниво и сега съжалявам.

    Естествено играта има и няколко не чак толкова положителни страни. Като например необяснимата история (или поне аз не я разбрах) и на някой нива героят не може да скочи както трябва. Дано да има втора част 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *