LOL за телефон

League of Legends: Wild Rift – LoL Mobile

2

League of Legends: Wild Rift – За Телефон

Видео:

Механиката в играта е измислена да бъде доста интуитивна и това прави LOL Mobile, изключително приятна за игра, особено за хората, имащи вече опит с играта за PC. Времето за намиране на опоненти е между 30-60 секунди, като зависи кога точно сте влезли да играете. Не съм забелязал някакви сериозни лагвания или крашване на сървърите.

League of Legends Wild Rift върви добре дори на малко по-стари устройства, но след около 30 минути игра, устройството започва леко да загрява. Ако използвате по-ново устройство, не би трябвало да изпитвате подобен проблем, но естествено батерията ще бъде съборена за около час, ако не играете с включено зарядно.

Първите 15-20 минути в играта ще прекарате в обучение, а след това имате възможност веднага да играете 5v5 или Co-op vs Bots. За около час ще успеете да достигнете 4ти или 5ти левел, като наградата за всеки левел е отключването на нов герой, поне в началото.

Към момента имплементираните герой са 40. От Riot не дават точен timeframe, кога всички герой ще бъдат имплементирани в мобилната версия на играта.

Коментар на Редактора: Дискусия относно играта има създадена тук League of Legends: Wild Rift – Форум.

Предварително публикувана информация в тази публикация:

ПУБЛИКУВАНО НА 5/2/2021 –  Играта е вече налична и линковете за сваляне на играта са обновени и водят към App Store и Google Play.

За съжаление към момента аз поне не видях да предлага нормален draft pick, както в компютърната версия, но иначе е доста добре направена, евала на RIOT : )

ПУБЛИКУВАНО НА 16/10/2020 Почти дочакахме момента, в който най-популярната игра в света, а именно League of Legends отваря бета тест на платформите iOS и Android + конзоли, съвсем скоро. Естествено, няма да има cross play между платформите PC и смартфон устройства, понеже няма да бъде много честно, за играча зад тъч устройството.

League of Legends: Wild Rift ще е отделна игра с отделни сървъри, като първоначално, няма да бъдат на разположение всички герои от оригиналната League of Legends за компютър.

Играта отваря врати за бета тест на 26-ти Октомври в Азиатските държави, а в Европа ще бъде налична за отворен бета тест през началото на Декември. 

League of Legends: Wild Rift – С Отворена Бета Скоро - Games4SmartPhones Дискусии

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Безплатни Игри Онлайн.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.5 на база 2 коментара

2 Ревюта на “League of Legends: Wild Rift – LoL Mobile”

  1. Те да вземат да оправят оригиналната PC версия, че е пълна с afk ботове..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *