платени игри за телефон

Lara Croft Go – Платена Пъзел Игра

2

Lara Croft Go

Видео:

Lara Croft Go е платена пъзел игра пригодена за iOS и Android от серията Tomb Raider. Играчът управлява едноименната героиня Лара Крофт като пешка през настолна игра (движението е силно ограничено), като същевременно избягва препятствия и манипулира околната среда. Разработчиците са дестилирали основните мотиви от сериите, за да направят независимия от времето геймплей на Lara Croft Go. Square Enix Montreal разработва играта като духовен наследник на друга своя игра – 2014 Hitman Go, базирана на друг филм. Компанията пусна Lara Croft Go през август 2015 г. за устройства на Android, iOS, Windows и Windows Phone. Версия за PlayStation 4 и PlayStation Vita бе представена през ноември 2016 г. Играта излиза в Steam на 4 декември 2016 г.

Коментар на Редактора: Дойде ми малко скучна, понеже начина на предвижване в играта е изцяло на принципа на пъзел. Цената може да видите от бутоните водещи към магазина.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 2 коментара

2 Ревюта на “Lara Croft Go – Платена Пъзел Игра”

  1. Това си остава една от най-добрите игри за iOS според мен. Изглежда точно като играта Monument Valley. Дори звуците и музиката са подобни.

    Визията в играта е 5+

  2. Става. В началото е леко скучна но с напредъка в нивата става сравнително интересна. Аз си я закупих за 2.90лв на промоция и мисля, че това е реалната й цена. 12-13 кинта са и множко, но пък, както се казва кефа цена няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *