онлайн игри

Hearthstone Mobile: Битки с Карти

2

Hearthstone Mobile: Битки с Карти за Мобилно Устройство

Видео:

Представяме Ви Blizzard с тяхната мобилна версия на онлайн играта им, битка с карти – Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Blizzard са създали много игри през 20-годишното си съществуване, но Hearthstone: Heroes of Warcraft си остава една от най-добрите им игри. В основата си Hearthstone е колекционерска игра с карти, която се върти около ходови онлайн срещи между двама противници; играчите печелят набор от основни карти и в крайна сметка могат да получат по-усъвършенствани „експертни“ карти, като закупуват пакети от карти със злато, спечелено по време на игра или с реални пари. Играчите могат също така да „освободят“ нежеланите карти, унищожавайки ги в замяна на тайнствен прах (ресурс, който може да се използва за създаване на нови карти).

Коментар на Редактора: Не мисля, че играта се нуждае от дълги допълнителни коментари, все пак, всеки геймър познава добре това заглавие. В преработената версия имаме една много добра игра за телефон – почти всичко по геймплей-а е запазено и изглежда както в оригиналната игра. Отново се изисква безплатна регистрация в Battle.net.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически Игри, Логически Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 3.5 на база 2 коментара

2 Ревюта на “Hearthstone Mobile: Битки с Карти”

  1. Не от buy-2-win игрите!
    Почти всяка игра с карти, е buy-to-win, но Blizzard е изключение. Те успяха да намерят баланса сред всички играчи, стари, нови, плащащи и наплащащи.

  2. Играта е счупена след последната глупава актуализация. Връзката ми прекъсва постоянно докато играя арена и не мога да вляза няколко минути, първоначалният екран замръзва, докато накрая не загубя и последната си игра на арена поради прекъсване на връзката. Играта се влошава и дори не става да се играе с подобни бъгове. Отвратително. Съсипаха хубавата игра. Не давайте парите си в тази счупена игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *