GRID Autosport Цена

Grid Autosport – Игра за Телефон

1

Grid Autosport – Платен Състезателен Симулатор за Телефон

Видео:

Grid Autosport е платена състезателна мобилна игра, разработена от студиото Codemasters за телефони използващи iOS и Android.

Коментар на Редактора: В Grid Autosport играчът влиза в ролята на състезателен шофьор с възможности за стартиране и изграждане на собствена състезателна кариера, да участва в състезания с други играчи чрез мултиплейър онлайн режима, да персонализира своите предпочитания в състезания (чрез избиране на превозно средство, схема, тип състезание, трудност и т.н.).

А дали Grid Autosport си струва цената от 22 лв. сами ще трябва да прецените.

Цена: 21, 99 лв.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Игри Симулатор, Игри с Коли и Мотори.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Grid Autosport – Игра за Телефон”

  1. Страхотна игра но има няколко минуса..
    GRID е любимата ми игра за iOS. Купих я веднага. Без въпроси. Графиките са ненормални, а контролите просто ги обичам, особено 3D тъча за ускоряване и спирачки. Естествено обаче идва с няколко недостатъка, като прегряване и източване на батерията, но това е нещо което може да очаквате от всяка една тежка игра за телефон и да кажем, че е приемливо. НО понякога се появява съобщение за проблем с тегленето и се налага рестарт на приложението за да се оправи. Има и друг бъг, когато се чува някакъв пропукващ звук и спира звука на целият телефон, в този случай се налага рестарт на цялото устройството. Надявам се да изчистят тези бъгове, все пак играта е платена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *