ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Dungeons and Dragons: Dark Alliance The Crystal Wraiths

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
Аватар
admin
Support
Support
Reactions: 16
Мнения: 34
Регистриран на: Нед Фев 16, 2020 8:10 am

Dungeons and Dragons: Dark Alliance The Crystal Wraiths

Мнение от admin »

Dungeons-and-Dragons-Dark-Alliance.jpg
Впуснете се във вълнуващо приключение и се бийте с емблематичните чудовища от DnD в новата кооперативна RPG видеоигра Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Наследете се на великолепния свят, експлозивния екшън и динамичните битки в реално време.

Мразовитите гиганти и отмъстителните дракони бродят неконтролируемо из местностите на Icewind Dale, докато нахлуващите армии на злото стават все по-силни с всеки изминал ден. Сега четирима герои трябва да отблъснат атаката на съществата и да победят тъмнината. Изберете своя персонаж и се присъединете към онлайн кооперативния режим до 4-ма играчи, за да се изправите срещу легендарни чудовища. Изследвайте смразяващия свят на Icewind Dale, докато побеждавате яростни босове, печелите мощна екипировка и отключвате нови способности, за да преодолеете още по-големи предизвикателства.

Изправете се срещу неудържими чудовища - Dark Alliance ще ви срещне с някои от най-легендарните същества от света на Dungeons & Dragons. Съберете сили, за да победите Мразовитите гиганти, Белите дракони и още много емблематични чудовища.

Отборна битка – Впуснете се в динамичното кооперативно изживяване до 4-ма играчи, което е изпълнено с експлозивни битки в реално време. Освободете опустошителни комбинации, докато побеждавате неудържими чудовища, които са твърди мощни, за да убиете сами.

Изберете своя герой – Влезте в ролята на един от четирите различни героя, всеки със свой уникален стил на игра и персонализируеми способности. Изпълнявайте мисии и побеждавайте босове, за да отключите нови умения и да спечелите могъща екипировка.

Красив и замръзнал свят – Светът на Dungeons & Dragons оживява , както никога до сега. Изследвайте мразовитите и опасени местности на Icewind Dale, докато защитавате родината си от армии от ужасяващи чудовища.

Публикувай отговор