ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Sherlock Holmes Chapter One

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
Аватар
kiakha
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 18
Мнения: 34
Регистриран на: Пон Мар 16, 2020 7:16 am
Answers: 3

Sherlock Holmes Chapter One

Мнение от kiakha »

Sherlock-Holmes.jpg
Шерлок Холмс Първа глава разказва историята на един все още неопитен гений, който заедно с приятеля си от детството иска да разкрие ужасяващите тайни на средиземноморския остров Кордона. Използвайки интелекта си и средствата си за маскировка, той събира косвени доказателства и може би дори разкрива истината за смъртта на майка си. Но много неща се случват и на психологическо ниво с Шерлок и неговия приятел Джон. Студиото за разработчици показва как Frogwares иска да преобърне вътрешността на главните герои в ново видео за разработчици.

За да създадат емоционална връзка между играчите и играта, разработчиците използват различни кинематографични похвати. Например екипът работи с негативни пространства, които имат за цел да създадат усещане за затвореност. В зависимост от ситуацията заподозреният в престъпление трябва да се почувства притиснат в ъгъла от Шерлок – или дори от самия бъдещ майстор-детектив. Друг популярен похват, използван в „Шерлок Холмс“, първа глава, е така нареченият кадър в кадър. Това е предназначено да влезе в действие например в конфликтна ситуация и да визуализира клина между двамата главни герои.

Когато нещата трябва да станат малко по-драматични, креативните дизайнери обичат да обръщат света с главата надолу. В една от сцените, например, Джон получава пристъп на паника. За да визуализират душевното му състояние, разработчиците оставят цялото изображение да се върти. Като изкривява реалността по този начин, играчът трябва да почувства изобразените емоции и да се потопи по-дълбоко в атмосферата.


Мнения, някой пробва ли я?
1
Изображение

Аватар
player
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 13
Мнения: 34
Регистриран на: Пон Мар 23, 2020 5:51 pm

Re: Sherlock Holmes Chapter One

Мнение от player »

Играта е супер. Може би най-добрата на Frogwares досега. Което е постижение. Но технически е доста зле. Успява да изпоти дори 3080Ti.

Публикувай отговор