ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Alan Wake Remastered

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
Аватар
paco24
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 14
Мнения: 41
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 12:23 pm

Alan Wake Remastered

Мнение от paco24 »


Върни се в мистериозния град Брайт Фолс в този ремастър на награждаваната кинематографична екшън игра от Remedy Entertainment (Control, Max Payne), включващ преработени визуализации и нови функции.

Обезпокоеният автор Алън Уейк се впуска в отчаяно търсене на изчезналата си съпруга Алис. След мистериозното й изчезване от тихоокеанския северозападен град Брайт Фолс той открива страници от ужасна история, за която се предполага, че е написал, но няма спомен.

Не след дълго, Уейк е принуден да постави под въпрос здравия си разум, тъй като страница след страница историята се сбъдва пред очите му: враждебното присъствие на свръхестествена тъмнина завладява всички, които открие, и ги обръща срещу него.

Не му остава нищо друго, освен да се изправи срещу силите на тъмнината, въоръжен само с фенерчето си, пистолет и това, което остава от фрагментирания му ум. Кошмарното му пътуване да намери отговори на умопомрачителната мистерия, пред която е изправен, ще го отведе в ужасяващите дълбини на нощта.

Alan Wake Remastered предлага пълното изживяване с основната игра и нейните два експанжъна на историята - The Signal (Сигналът) и The Writer (Писателят). Напрегнатата, епизодична история е изпълнена с неочаквани обрати, спиращи сърцето в най-напрегнатите моменти и интензивни битки, когато е необходимо нещо повече от куршуми за прогонване на мрака.

Кътсцените на играта, странните актьори и величествените гледките на Тихоокеанския северозапад са подобрени за изживяване, което осигурява също толкова визуално въздействие, колкото и стресиращата му атмосфера.
Мнения?

Mecho
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 9
Мнения: 31
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 11:56 am

Re: Alan Wake Remastered

Мнение от Mecho »

Преди много време я минах и си струва. Много интересни механики и запомнящи се персонажи. Двамата старчоци рокаджии са само част от това, което ви чака.

Публикувай отговор