ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Aliens: Fireteam Elite

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
Mecho
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 9
Мнения: 31
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 11:56 am

Aliens: Fireteam Elite

Мнение от Mecho »

a5e9eaf2-8248-40ce-9901-eebfa62f2dee.jpeg
Разположен в емблематичната извънземна вселена, Aliens: Fireteam Elite е шутър от трето лице, който изпраща вашия отряд от пехотинци в отчаяна битка за овладяване на разпространяващата се заплаха от ксеноморф извънземни.

Изправете се срещу ужасяващите вълни от създания, заедно с двама други играчи или AI съотборници. Извоювайте своя път през четирите уникални кампании, които въвеждат нови сюжетни линии във вселената на Пришелецът. Създайте и персонализирайте свой собствен герой, като избирате от голямото разнообразие от класове, оръжия, екипировка и бонуси. Ще можете ли да оцелеете в това смразяващо предизвикателство?

Нека ловът да започне – Играйте ключова роля в епичните събития, които се случват 23 години след оригиналната извънземна трилогия. Влезте в ролята на колониален морски пехотинец, разположен на борда на UAS Endeavour, докато се борите с ужасяващите ксеноморф създания. Зашеметяващите визуални афекти, емблематичните врагове, зловещия и реалистичен пейзаж и новите сюжетни линии, разширяват историята от филмовата поредица.

Опитайте се да оцелеете – Изправете се срещу над 20 типа ужасяващи врагове, включително 11 различни ксеноморфа, по еволюционната скала от Facehuggers до Pretororians. Използвайте добре изпипана стратегия, за да оцелеете, тъй като извънземните прииждат от всеки ъгъл. Те ще проникват през врати и отвори, ще се качват по стените и ще изкачат от мрака с невероятна свирепост. Готови ли сте?

Персонализирайте своя герой и екип – Избирайте от пет уникални класа - артилерист, разрушител, техник, доктор и разузнавач - всеки със своите специални способности и предимства. Използвайте обширен арсенал от над 30 оръжия и 70 модификации, в усилията си да изкорените извънземната заплаха. Изпробвайте уникалната система Challenge Card, която променя подхода към всяка мисия на кампанията, предлагайки ново преживяване с всяка игра.
Пробвахте ли?

Аватар
kiakha
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 17
Мнения: 32
Регистриран на: Пон Мар 16, 2020 7:16 am
Answers: 3

Re: Aliens: Fireteam Elite

Мнение от kiakha »

Бива за губене на време :o) поне за звука на оръжията и неадекватните ботове да се бяха постарали..

Публикувай отговор