ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

A Plague Tale Innocence - Игра за компютър и PS

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
otvorko11
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 12
Мнения: 29
Регистриран на: Чет Мар 19, 2020 6:15 pm

A Plague Tale Innocence - Игра за компютър и PS

Мнение от otvorko11 »

A Plague Tale Innocence.jpg
1349 г. Стогодишната война, чума, бедност и беззаконие опустошават Франция. Амисия и малкият ѝ брат Хюго са преследвани от Инквизицията през градове и села погубвани от болестта. По пътя си, те ще трябва да използват помощта на други деца, и да се изплъзват на пълчищата плъхове, бранейки се с огън и светлина.

Едва 15 годишна, Амисия вече е силна, независима и опитна млада жена, обучена в изкуството на лова от своя баща. Израснала отчуждена от малкия си брат, скоро тяхната връзка ще се заздрави и ще е нещото което ще ги поддържа и тласка напред.

Нейна коренна противоположност, невръстният Хюго е крехко 5 годишно дете, страдащо от неизвестно заболяване, обрекло го на самотно детство. Лишен от възможността да изследва външният свят, сега той предпочита опасностите и рисковете, пред изолацията която е съпътствала живота му.

Проследи мрачната приказка на двете деца и тяхното сърцераздирателно пътешествие през най-тъмните моменти в историята, докато се борят за оцеляване срещу един съкрушителен и безпощаден свят.
Една от най-добрите истории на игра според мен, ако някой не е играл играта все още, силно му я препоръчвам!

Публикувай отговор