ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Играта Biomutant за PC/PS4/Xbox One

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
Аватар
feels12
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 9
Мнения: 21
Регистриран на: Вто Окт 06, 2020 8:46 pm

Играта Biomutant за PC/PS4/Xbox One

Мнение от feels12 »

Biomutant.jpg

Готови ли сте за вълнуващо приключение с постапокалиптичната видеоигра Biomutant? Впуснете се в битка с уникалната бойна система, която ви позволява да смесвате близък бой, стрелба и мутантски способности.

Ужасяващата чума съсипва земята, корените на Дървото на живота кървят, а племената са разделени. Пристъпете към изследване на един размирен свят и решете неговата съдба. Ще бъдете ли негов спасител или ще го тласнете към една дори по-мрачна съдба?

Вълнуваща битка от трето лице – Бойната система ви позволява максимална свобода на движение и гъвкавост, докато смесвате стрелба, ръкопашен бой и мутантски способности. Научете новите бойни форми от майсторите, които срещате по пътя и не спирайте да побеждавате враговете си.

Персонализирайте стила на игра – Вие ще имате възможността да прекодирате генетичната си структура, за да промените начина, по който изглеждате и играете. Това разбира се ще повлияе на вашите атрибути и ще отключи физически мутации, като богомолски нокти и шипеста опашка. Излагането на радиоактивност пък ще повлияе на ума ви и ще отключи умения като телекинеза, левитация и други.

Създавайте уникални оръжия – Вие ще имате пълната свобода при изработката на оръжия. Смествайте и съчетавайте части, за да създадете своя собствена артилерия. Добавете към вашите пушки, револвери и пистолети модификации като верижни триони и отварачки. Срещнете се с персонажи, които ще изработят страхотни неща за вас, като бионични крила и комплекти за скачане.

Оборудвай се за приключение – Имайте пълна свобода докато избирате екипировка за героя си. Сложете противогаз и нарамете кислородна бутилка, за да изследвате отровените райони или пък облечете термоустойчиви дрехи, за да навлезете в замръзналите полета.

Оцелейте в един вълнуващ отворен свят – Изследвайте света и това, което се крие под неговата повърхност с помощта роботи, джет-ски, въздушни балони и уникални ездитни животни. Разгледайте умиращата дива природа, подземните тунели, бункерите, планините и архипелазите, докато разгадавате мистерии и срещате вълнуващи персонажи.

Необичайна история с неочакван край – Вашите действия играят основна роля в разгръщането на тази вълнуваща история. Въпреки че през по-голяма част от времето сте водени от разказвач, вие сте този, които решава как ще завърши историята за оцеляване.
2
Изображение Изображение

Mecho
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 9
Мнения: 31
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 11:56 am

Re: Играта Biomutant за PC/PS4/Xbox One

Мнение от Mecho »

Мислех да я купя за да подкрепя разработчиците, но се радвам, че не го направих. Играта изобщо не си заслужава, скучна и еднообразна след първият час..

mukeen
Изгряваща звезда
Изгряваща звезда
Reactions: 5
Мнения: 14
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 11:19 am

Re: Играта Biomutant за PC/PS4/Xbox One

Мнение от mukeen »

Една супер интересна приключенска RPG игра ... препоръчвам ...страхотна е, на нощна смяна цяла нощ цъкам направо е великолепна !

2 пъти я врътнах с лоша аура меле герой и с добра аура кастър
Магиите са брутално силни малко като Оби Уан Кеноби :lol: .
Най-добрия билд до сега е на Дарт Вейдър :thumbsup: :thumbsup: убива за секунди !!! Мисля , че по добър ОП билд няма.

Публикувай отговор