ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Поредицата Little Nightmares

Дискусии за видео игри за компютър, PS, Xbox и други.
otvorko11
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 9
Мнения: 24
Регистриран на: Чет Мар 19, 2020 6:15 pm

Поредицата Little Nightmares

Мнение от otvorko11 »

Little Nightmares
Little Nightmares.jpg
Потопете се в Малките кошмари, тъмна причудлива приказка, която ще ви изправи пред детските ви страхове! Помогнете на шестима да избягат от Maw - огромен, мистериозен съд, обитаван от души, търсещи следващото си хранене.
Little Nightmares II
Little Nightmares II.jpg
Little Nightmares II е игра от тип съспенс-приключение в която поемате ролята на Mono, младо момче, което е попаднало в капана на свят, изкривен от тананикащото предаване на далечна кула. С насоките на Six, момичето в жълт дъждобран, Mono тръгва по стъпките на тъмните тайни на „Сигналната Кула“, за да спаси Six от нейната ужасяваща съдба. Пътуването обаче е усложнено от множеството опасности, пред които ще се изправят двамата герои.

Имате ли смелостта да се изправите срещу тази колекция от нови, малки кошмари?

• Преживейте мрачно и вълнуващо съспенс-приключение – Набор от нови жители очакват твоите стъпки, за да те преследват и пречат на съня ти. Изиграйте садистичния Teacher, оцелейте пред кръвожадния Hunter и избягайте още много ужасяващи герои в пътешествието на Mono и Six.

• Открийте един фантастичен свят, опорочен от „Сигналната Кула“ – Избягайте от свят, който е гнил в недрата си. Приключението ще те отведе от страховити гори до зловещи училища, по пътя към „Сигналната Кула“, за да откриете източника на злото, което се разпространява по телевизионните екрани.

• Пробудете вътрешното си дете, за да спасите Six от тъмнината – Six постепенно избледнява от този свят и единствената й надежда е да бъде водач на Mono до „Сигналната Кула“. В този свят на кошмари, сте нейната единствена надежда. Ще съберете ли куража да се изправите срещу изтезателите и да си сътрудничите със Six, за да намерите смисъл в „Сигналната Кула“?

“В коварен свят, самотно момче открива мисия и приятел. Задръжте се на тънката линия между вълнение и кошмар докато бягате, скачате, провирате се и се биете през Pale City и неговите жители. С помощта на Six, спрете трансмисията преди тя да ви спре, за да имате шанс да оцелеете.“
Какво мислите за поредицата игрици?

Аватар
paco24
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 14
Мнения: 37
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 12:23 pm

Re: Поредицата Little Nightmares

Мнение от paco24 »

Страхотни игри. Атмосферата е уникална. Напомня ми на Inside :)

Аватар
mekisha
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 11
Мнения: 27
Регистриран на: Съб Мар 14, 2020 11:42 am

Re: Поредицата Little Nightmares

Мнение от mekisha »

За жалост и първата и втората са доста кратки игрички... :( Иначе са EPIC

Публикувай отговор