ПОЛЕЗНО:
[*]ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, ОТНЕМА 10 СЕКУНДИ С ПРОФИЛ ОТ FACEBOOK/GOOGLE/REDDIT!
[*]Как да играете игри за телефон на вашият компютър/лаптоп вижте ТУК.

Galаxy S21 - Излизат на пазара доста по-рано

Всичко за телефоните Samsung - Въпроси, Проблеми, Софтуер
otvorko11
Инициатор на разговори
Инициатор на разговори
Reactions: 12
Мнения: 28
Регистриран на: Чет Мар 19, 2020 6:15 pm

Galаxy S21 - Излизат на пазара доста по-рано

Мнение от otvorko11 »

SAMSUNG-Galaxy-S21-800x500.jpg
Смартфоните от серията Galаxy S21 - ще се появят доста по-рано на пазара от очакваното - още през януари 2021. Samsung са заявили материалите месец и половина по-рано, с идеята да стартират сглобяването им през Декември и да продават през Януари.

Вероятно ще има Galaxy Unpacked след CES 2021 - изложението ще е изцяло дигитално тази година.

Серията ще включва 3 модела - Basic, Plus и Ultra, като последният ще бъде със стилус, пет камери на гърба, с основен сензор - новия 108 MP ISOCELL Bright HM2 и две телефото камери - 10 MP (телефото, 3x оптично увеличение) и перископ за 5x оптично увеличение. Ще записва в 8К видео при 30 fps с оптична стабилизация.

Батериите ще бъдат с капацитет, като при предшествашите ги модели от серията Galaxy S20 - само при Plus модела ще има малко повишение с 300 mAh. Съответно 4000 mAh, 4800 mAh и 5000 mAh. Бързото зареждане едва ли ще бъде с мощност над 45W и може да е екслузивно за Ultra модела.

Относно различните чипсети по региони - знаем си, но има вероятност - различните модели в серията да бъдат с различни чипсети - Exynos за съответните региони. Exynos 2100 ще бъде с Cortex-X1 ядра - част от персонализираната програма за партньори на ARM, за създаване на Cortex CPU за специфични нужди, извън това, което предлага A78 и може да бъде ексклузивен само за Ultra модела, или за Ultra и Plus модела.

Самсунг обещаха цени под миналогодишните и за базовия модел - могат и да ги постигнат, ако не е с Exynos 2100, ако е с glastic гръб и т.н. - ще стъкмят една по-ниска цена. За Ultra модела - ми се вижда изключено, но е на цената на S20 Ultra - пак бива.

Отдавна се говори за сливане на Note и S линиите, тази година - може би ще е факт. А през август ще бъде премиерата на Galaxy Z Fold устройствата, където Samsung влагат много амбиция, но това е за друга тема.

Инфото е взето от AndroidBG
1
Изображение

Публикувай отговор