Открий Острова

Find the 1sland – Онлайн Стратегия

1

„Намерете Острова“ е Безплатна Онлайн Стратегия За Android и iOS

Видео:

1sland е мултиплейър игра, в която се състезавате онлайн с други играчи, да бъдете първият, който ще намери остров. В играта има глобална класация, която се актуализира ежедневно и трябва да намирате острова почти всеки кръг, за да не изоставате!

В играта може да променяте външния вид на островите си и на лодката с която търсите въпросните острови.

Играта има чести актуализации на съдържанието с нови лодки и предмети. Безплатна е с възможност за покупки в приложението.

Платформи: iOS, Android (скоро).

Жанр: Стратегия

Коментар на Редактора: Успокояваща и релаксираща игра, придружена със страхотна музика и графика, струва си да се пробва от всеки любител на жанра.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Find the 1sland – Онлайн Стратегия”

  1. Това е единствената игра, в която влизам всеки ден. Поне веднъж на всеки шест часа отварям играта, за да опитам да намеря остров първа. Не харесвам подобни игри, защото почти всички са pay-to-win.

    Ако си плащате в тази игра, просто ще ускорите прогреса си. Иначе, ако не си плащате може да правите почти всичко, което може да прави платен играч, но просто ще прогресирате по-бавно (което не е голям проблем за мен). Да, притежателите на пропуски наистина получават ексклузивни лодки, но не притежателят на пропуск все още има възможност да купува малко по-различни лодки с абсолютно същите предимства.

    Единственият проблем е, че в момента има само два вида мини игри, които можете да намерите, за да спечелите допълнителен опит, трябва по-голямо разнообразие!

    Препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *