Clash of Clans – Най-Популярната Игра

1

Clash of Clans

Видео:

Clash of Clans е онлайн игра за телефон, в която играчите формират общности, наречени кланове (clans), обучават войски и атакуват други играчи, за да печелят ресурси и репутация. В играта има четири вида ресурси. Златото и еликсирът могат да бъдат използвани за изграждане и презареждане на защита, която предпазва играча от атаки на други играчи. Еликсирът също се използва за обучение и надграждане на войски и магии. Скъпоценните камъни са първостепенната валута. Атаките се оценяват по три звездна скала и имат максимална продължителност от три минути.

Играта също така включва псевдо singleplayer кампания, в която играчът може да атакува поредица от укрепени гоблински села и да печели злато, еликсир и тъмен еликсир (само на нива 51-75). Играча стартира с двама строители, но в последствие може да има до пет строители, като ги купува със скъпоценни камъни.

Платформи: Android, iOS.

Изтегли:

Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Clash of Clans – Най-Популярната Игра”

  1. Обичам тази игра. Супер забавна и пристрастяваща! Започнах да играя преди няколко месеца и бих я препоръчал на всеки! За съжаление някои неща в играта стават твърде скъпи, когато стигнете до по-горните нива и това забавя напредъка, но вече повечето игри са такива.

    Единствената забележка която имам към играта е за support-та им. Абсолютно ужасен е! Купих си нов телефон и имах проблеми с отварянето на профила в играта на новия телефон. За съжаление няма телефонен номер за връзка и няма как да разговаряте с тях по телефона, а само чрез имейл, но това отнема дни..
    Второ, за да ми върнат профила трябваше да отговоря на 10 въпроса, за да проверят дали аз съм собственика. Отговорих на въпросите и си помислих страхотно! Ще си върна акаунта за нула време! Но ми отговориха, че резултатите ми не са достатъчно точни и че няма да ми върнат акаунта. Молих ги няколко седмици, но без успех. Най-накрая създадох нов Apple ID, за да възстановя профила си на старото си устройство. Всичко беше такава кавга и изобщо не ми помогнаха. 10/10 е играта но support-та им не струва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *