онлайн игри за телефон

Call of Duty: Mobile – Shooter за Телефон

1

Call of Duty: Mobile Най-добрият Шутър за Телефон

Видео:

Call of Duty: Mobile е безплатна мобилна онлайн игра тип shooter от първо лице. Играта е разработена от TiMi Studios и публикувана от Activision за телефони и таблети с операционна система Android и iOS. Call of Duty: Mobile излиза официално на 1 октомври 2019 г.

Коментар на Редактора: Всеки уважаващ се геймър е играл поредицата Call of Duty на компютър или плейстейшън, мобилната версия може да се похвали със също толкова невероятен геймплей, особено мултиплейъра. Единственият недостатък е може би големината на играта – над 2гб, но за по-новите устройства(на по старите просто е безсмислено да се играе, защото вероятно ще насича доста, дори и да се поддържа) не би трябвало да е кой знае какъв проблем.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Стратегически Игри, FPS, Екшън.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Call of Duty: Mobile – Shooter за Телефон”

  1. Винаги съм се чудил дали играта COD за телефон може да съществува, бях на мнение, че по скоро не може. Дори си мислих, че няма да го обмислят да го направят, но ми доказаха, че греша! Играта се усеща и играе като COD на компютър, това е игра направена с качество за конзола и нямам търпение за зомби мода, добра работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *