Каталог с Безплатни Браузър Игри

Браузър игри каталог

Този каталог за браузър игри се обновява регулярно, последно е обновен през Септември, 2020г.

Няма по-добър начин за релаксиране от това, да отворите браузъра си и да стартирате някоя безплатна браузърна игра, без да губите време в инсталации.

Ето няколко много добри безплатни игри в нашият кратък каталог, който съм ви подготвил тук.

Първо искам да кажа, че браузър игрите определено не са най-добрите игри на пазара, но определено е безспорен факта, че те стават все по-добри и все повече.

ЕТО ГО И НАШИЯТ КАТАЛОГ ЗА БРАУЗЪР ИГРИ:

Империя Онлайн - Средновековна Мултиплейър Стратегическа Игра

1 – Imperia Online 

Imperia Online е съвременна, базирана на браузър, масивна мултиплейър, онлайн стратегическа игра в реално време, разработена от българската компания за онлайн игри Imperia Online JSC. Първоначално е издаден на 23 август 2005 г. Действието в играта се развива  в средновековен свят и представлява уникално интересна стратегическа онлайн игра.

В играта ще имате възможност да:

 • Основете селце и изградите собствена империя
 • Обучавате войници, създавайки най-мощната армия
 • Водите битки и завладеете света

Играта може да бъде играна на всякакви устройства, включително iOS и Android.

clicker heroes браузър игри

2 – Clicker Heroes

Браузър игра от типа кликър игри, в които общо взето идеята е да кликате/цъкате възможно най-бързо с левият бутон на мишката. На всеки няколко клика убивате чудовище и печелите пари, а с тези пари може да си закупувате предмети или асистенти и чрез тях да убивате все по-бързо чудовища.

В един момент в играта може да достигнете до момент в който чрез всички свой асистенти да се не се налага въобще да кликате, но все пак да напредвате в играта. Контролът на играта е изцяло и само с левият бутон на мишката, което я прави подходяща дори за най-малките геймъри.

Enchanted-cave-2 браузър игри

3 – The Enchanted Cave 2

Това е една ролева (RPG) безплатна браузър игра на базата на редуване на ходове. Общо взето в тази игра влизате в ролята на човек търсещ приключения в един измислен свят през средновековието. Влизате в пещери и избивате на ред всички чудовища. В играта може да събирате предмети да вдигате левели, да изпълнявате куестове и т.н

kingdom-rush браузърни игри

4 – Kingdom Rush

Tower defense тип игра, което само по себе си означава, че имате база в този случай село/градче в средновековието, и целта ви е да построите защитни сгради/кули и чрез тях да защитете градчето си от противниците идващи на вълни. В играта има голямо разнообразие от локации и нива на трудности.

BADLAND браузър игри

5 – BADLAND

Това е една от най-популярните игри съществуваща за мобилни устройства/компютри и с възможност да се играе директно от браузъра, без инсталация. Идеята на играта е да съпроводите своите черни животинки през нива пълни с опасности и препятствия, които имат за цел да спукат всички ваши черни животинки/топчета. Има много нива и постоянно се добавят нови. Може да се изкачвате в класациите на играта, като преминавате все повече нива, но имайте в предвид, че нивата ще стават все по трудни.

10-bullets браузър игри

6 – 10 Bullets

10 Bullets е друга браузър игра, в нея управлявате едно стационарно оръдие чрез, което от стрелвате корабите преминаващи над оръдието ви. Доста семпла игра но адски интересна. Имате само 10 патрона с които трябва да унищожите всички кораби, но ако уцелите някой кораб патроните ви започват да се разделят, да рикошират и т.н

Ikariam безплатна браузър игра

7 – Ikariam

Браузър MMO играта Ikariam вдъхва нов живот на древният свят, позволявайки Ви да изградите свое собствено кралство на изолиран остров. След като се пробуди новаторският дух на вашите поданици, малкият островен народ може да се развие в процъфтяваща нация с безброй желания и нужди. С разнообразни области на изследване, умните Ви учени могат да разработят усъвършенствани машини, балони с горещ въздух, гребни колела за кораби и дори опустошителни военни машини.

В резултат на това се основават все повече и повече процъфтяващи градове, техните граждани изследват и коват, търгуват и се бият. С решителност, умения и смелост една малка цивилизация може да се превърне в огромна империя.

3D картата на сградите предоставя детайлен преглед на нивото на развитие на вашите поданици. След като гражданите започнат да стават по-взискателни и ресурсите започнат да се изчерпват, добрата търговия или битка могат да заредят отново вашите складовете. Като военачалник, ще трябва да овладеете тактиката на сушата и морето, за да може да окупирате чужди градове. Съюзите със съседните острови обаче също могат да укрепят нацията ви.

Ikariam има версия – app и за телфони/таблети.

Гладиатор - Браузър игра

8 – Gladiatus

Като гладиатор се борите по пътя си към върха на арените. Срещнете се с приятел или враг, за да станете най -могъщият войн на Римската империя.

СТАНЕТЕ ГЛАДИАТОР И СЕ БОРЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ ЗА ЧЕСТ И СЛАВА

В Gladiatus ви очакват безброй битки в огромната Римска империя. Бийте се с редица противници в експедиции и се противопоставете на опасността от подземията. Потърсете съюзници, които могат да се бият до вас. Борба за чест и слава на арените.
Тази версия на древен Рим съчетава история, легенда и фантазия, за да образува оживена и приключенска среда в играта. Развитието и оборудването на вашия герой тук са също толкова важни, колкото и уменията в битка, както и откриването на силните и слабите страни на опонентите ви.

 • Борете се по различни арени и се състезавайте с други играчи.
 • Над 100 уникални противници със своите силни и слаби страни ви очакват в експедиции и в безбройните подземия.
 • Над 1000 различни артикула/предмета ви позволяват да оборудвате и персонализирате героя си така, както искате.
 • Коалирайте се с приятелите си в гилдия и комбинирайте силните си страни.

BITEFIGHT Браузър игра

9 – Bitefight

Вие сте тъмна заплаха. А когато се мръкне, се храните с жалките хората, които се осмеляват да ви се изпречат на пътя. Смъртните се страхуват и ужасяват, когато произнасят името ви.
Но също така имате опасни врагове. Ревниви заради властта и богатството ви, други загадъчни същества се стремят да ви унищожат и да заемат мястото ви. Ще приемете ли предизвикателството? Достатъчно силни ли сте, за да ги победите и да владеете нощта? Наострете оръжията си и се потопете в тъмнината за да разберете …

ПРЕДИЗВИКАЙТЕ ДРУГИ ИГРАЧИ

 • Подчинете противниците си и спечелете мощни бонуси
 • Състезавайте се за челните места в класацията
 • Станете член на клан
 • Бийте се рамо до рамо с приятелите си
 • Разширете подвластното ви царство и подобрете репутацията на вашия клан
 • Лов на хора и демони

Победете различни същества и увеличете богатството си
Отидете на приключения и изберете своя собствен път

Очаквайте допълнение на каталога с браузър игри скоро.. : )