Каталог с Безплатни Браузър Игри

 

Браузър игри каталог

Този каталог за браузър игри се обновява регулярно, последно е обновен през Септември, 2020г.

Няма по-добър начин за релаксиране от това, да отворите браузъра си и да стартирате някоя безплатна браузърна игра, без да губите време в инсталации.

Ето няколко много добри безплатни игри в нашият кратък каталог, който съм ви подготвил тук.

Първо искам да кажа, че браузър игрите определено не са най-добрите игри на пазара, но определено е безспорен факта, че те стават все по-добри и все повече.

ЕТО ГО И НАШИЯТ КАТАЛОГ ЗА БРАУЗЪР ИГРИ:

Империя Онлайн - Средновековна Мултиплейър Стратегическа Игра

1 – Imperia Online 

Imperia Online е съвременна, базирана на браузър, масивна мултиплейър, онлайн стратегическа игра в реално време, разработена от българската компания за онлайн игри Imperia Online JSC. Първоначално е издаден на 23 август 2005 г. Действието в играта се развива  в средновековен свят и представлява уникално интересна стратегическа онлайн игра.

В играта ще имате възможност да:

  • Основете селце и изградите собствена империя
  • Обучавате войници, създавайки най-мощната армия
  • Водите битки и завладеете света

Играта може да бъде играна на всякакви устройства, включително iOS и Android.

clicker heroes браузър игри

2 – Clicker Heroes

Браузър игра от типа кликър игри, в които общо взето идеята е да кликате/цъкате възможно най-бързо с левият бутон на мишката. На всеки няколко клика убивате чудовище и печелите пари, а с тези пари може да си закупувате предмети или асистенти и чрез тях да убивате все по-бързо чудовища.

В един момент в играта може да достигнете до момент в който чрез всички свой асистенти да се не се налага въобще да кликате, но все пак да напредвате в играта. Контролът на играта е изцяло и само с левият бутон на мишката, което я прави подходяща дори за най-малките геймъри.

Enchanted-cave-2 браузър игри

3 – The Enchanted Cave 2

Това е една ролева (RPG) безплатна браузър игра на базата на редуване на ходове. Общо взето в тази игра влизате в ролята на човек търсещ приключения в един измислен свят през средновековието. Влизате в пещери и избивате на ред всички чудовища. В играта може да събирате предмети да вдигате левели, да изпълнявате куестове и т.н

kingdom-rush браузърни игри

4- Kingdom Rush

Tower defense тип игра, което само по себе си означава, че имате база в този случай село/градче в средновековието, и целта ви е да построите защитни сгради/кули и чрез тях да защитете градчето си от противниците идващи на вълни. В играта има голямо разнообразие от локации и нива на трудности.

BADLAND браузър игри

5 – BADLAND

Това е една от най-популярните игри съществуваща за мобилни устройства/компютри и с възможност да се играе директно от браузъра, без инсталация. Идеята на играта е да съпроводите своите черни животинки през нива пълни с опасности и препятствия, които имат за цел да спукат всички ваши черни животинки/топчета. Има много нива и постоянно се добавят нови. Може да се изкачвате в класациите на играта, като преминавате все повече нива, но имайте в предвид, че нивата ще стават все по трудни.

10-bullets браузър игри

6- 10 Bullets

10 Bullets е друга браузър игра, в нея управлявате едно стационарно оръдие чрез, което от стрелвате корабите преминаващи над оръдието ви. Доста семпла игра но адски интересна. Имате само 10 патрона с които трябва да унищожите всички кораби, но ако уцелите някой кораб патроните ви започват да се разделят, да рикошират и т.н

Очаквайте допълнение на каталога с браузър игри скоро.. : )