безплатни игри Brawl Stars slider

Brawl Stars – Онлайн 3v3 Битки

3

Brawl Stars – Онлайн Игра с Битки за Телефон

Видео:

Brawl Stars е мултиплейър онлайн арена за битки (MOBA), в която играчите се бият срещу други играчи (3v3 или 1v1), а в някои случаи и срещу ботове, в множество различни режими на игра. Играчите могат да избират от няколко персонажа, но първо те трябва да бъдат отключени, всеки персонаж е със собствени уникални способности изискващ определени умения от играча за да бъде максимално ефективен с избрания от него герои.

Коментар на Редактора:  Общо взето това е една от най-добрите онлайн мултиплейър игри за телефон към този момент. Изтеглете и пробвайте!

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Онлайн Игри, Екшън, Приключенски Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 3 коментара

3 Ревюта на “Brawl Stars – Онлайн 3v3 Битки”

  1. Тази игра е една от любимите ми след Fortnite, разбира се. Но според мен трябва да има система за репорт на съотборници тролове, че са адски дразнещи..

  2. Тази игра почти постоянно ми показва че нямам интернет, а съм до рутера. Интернета ми е добър, само тази игра ми прави проблем. Понеже я харесвам давам 2 звезди, но това с интернета не се понася..

  3. Не си спомням, да съм играл по хубава игра от тази, рядко съм държал една игра в телефона си повече от месец, обикновено веднага щом я изтегля я трия или бързо ми омръзва, а тази никога няма да ми омръзне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Моля не копирайте!