безплатни игри Brawl Stars slider

Brawl Stars – Онлайн 3v3 Битки

6

Brawl Stars – Онлайн Игра с Битки за Телефон

Видео:

Brawl Stars е мултиплейър онлайн арена за битки (MOBA), в която играчите са разделени на два отбора, в множество разнообразни режими и модове на игра, като най-популярните от тях са 3v3 или 1v1.

Играчите могат да избират от голям набор различни герои, но за целта – те трябва да бъдат отключени първо. Всеки персонаж е със собствени уникални способности изискващ определени умения от играча за да бъде максимално ефективен в битките на арената.

Героите се падат от различни пакове, боксове и други. Като те биват разделени в няколко различни групи, според това, колко лесно е те да Ви се паднат.

Списък на героите, наредени по рядкост:

Trophy Road

Trophy Road герои

Rare

Rare Brawl Stars Герои

Super Rare

Super Rare Brawl Stars герои

Epic

Epic Brawl Stars Герои

Mythic

Mythic Brawl Stars Герои

Legendary

Legendary Brawl Stars Герои

Chromatic

Chromatic Brawl Stars Герои

Коментар на Редактора:  Общо взето това е една от най-добрите онлайн мултиплейър игри за телефон към този момент. Изтеглете и пробвайте!

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Онлайн Игри, Екшън, Приключенски Игри.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 6 коментара

6 Ревюта на “Brawl Stars – Онлайн 3v3 Битки”

  1. Тази игра е една от любимите ми след Fortnite, разбира се. Но според мен трябва да има система за репорт на съотборници тролове, че са адски дразнещи..

  2. Тази игра почти постоянно ми показва че нямам интернет, а съм до рутера. Интернета ми е добър, само тази игра ми прави проблем. Понеже я харесвам давам 2 звезди, но това с интернета не се понася..

  3. Не си спомням, да съм играл по хубава игра от тази, рядко съм държал една игра в телефона си повече от месец, обикновено веднага щом я изтегля я трия или бързо ми омръзва, а тази никога няма да ми омръзне.

  4. Няма да я играя повече. Получих нов герой и веднага ми се отнеха 100 Джема. Имах 126 Джема и сега имам 16. Затова няма да и дам по-висока оценка..

  5. Играта е супер готина, но от няколко дни не мога да влизам. Не ме пуска в играта. Мисля, че стана след последната актуализация на играта. Дано да се оправи проблема скоро.

  6. Играта е яка, но спряха да ми се падат герои.. вече съм с единадесет хиляди купи, а имам само половината герои. Отворих 11 мега бокса да не говорим и още колко брал и Биг боксове и нищо не ми се пада. Най-вероятно ще се трие скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *