Battle Prime - безплатни онлайн игри

Battle Prime – Трето Лице Шутър

1

 Battle Prime – Безплатен Онлайн Шутър в Трето Лице за Телефон

Видео:

Battle Prime излиза през 2019-та година и минава доста ниско под радара заради игри като COD и други онлайн шутъри. Играта изглежда просто невероятно, играе се в трето лице и представлява отборна multiplayer игра с 6vs6 битки. Разполага също и с други модове, като Team Deathmatch, Skirmish, Domination, и много други. Играта е с невероятна графика, която беше ъпдейтната през 2020 година и вече поддържа 60 кадъра в секунда.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Безплатни Игри Онлайн

Коментар на Редактора и Геймплей: Искам да подчертая, че играта освен уникалната графика предлага възможността да играете с контролер, имайте в предвид, че доста подобни игри не предлагат подобна екстра, а това променя цялото изживяване. Играта е абсолютно безплатна с опции за in-app покупки.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Играта не е качена в Google Play, линкът по-горе сочи към официалният сайт от където може да свалите APK файла.

Рейтинг 5 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Battle Prime – Трето Лице Шутър”

  1. Има впечатляваща графика и управлението е невероятно. Сървърите са ОК. Играта върви гладко. Няма падане на кадрите. Единственото нещо, което ме разочарова е, че не поддържа парти за повече от 2 играчи от един и същи отбор. Бих искал да хвана още 5 приятели и да вляза в мач срещу други 6 човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *