Игра Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends – Игра с Коли

1

Asphalt 9: Legends – Безплатен Състезателен Симулатор за Телефон

Видео:

Asphalt 9: Legends е състезателна игра за телефон, разработена и публикувана от Gameloft. Издаден на 25 юли 2018 г., това е деветата основна част от серията Asphalt.

В сравнение с предишните части от серията, има няколко нови и подобрени функции, като:

  • Престижна гама от различни автомобили;
  • Нови схеми за управление;
  • Включително режим на автопилот, наречен Touch Drive и състезателни режими;
  • Преиздаденото “shockwave nitro” от Asphalt 6: Adrenaline;

Графиката на играта се счита за значително подобрена спрямо предшественика си от 2013 г. Asphalt 8: Airborne.

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Игри Симулатор, Игри с Коли и Мотори.

Коментар на Редактора и Геймплей: Asphalt 9: Legends  е може би, една от най-добрите състезателни игри излизали на пазара. В момента в играта има 111 автомобила към Ноември 2020 г.

Подобно на своя предшественик, в играта всеки от автомобилите принадлежи към клас, който постепенно се отличава с по-висока производителност и рядкост, класовете са: D, C, B, A и S. Играчът започва с кола от най-ниския клас (Клас D), Mitsubishi Lancer Evolution X.

Всички автомобили в играта изискват “чертежи”, за да се отключат и след това “звезда”, като всеки от автомобилите има между 3 до 6 звезди. За всяка нова звезда автомобила получава някакво подобрение (за сметка на по-малък резервоар за гориво). Всеки автомобил може да бъде персонализиран от играча с новата функция за редактор на автомобили.

Играта определено ще бъде интересна за феновете на автомобили, но имайте в предвид, че е доста тежка и старите мобилни устройства биха се затруднили с нея.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4 на база 1 коментара

Едно Ревю на “Asphalt 9: Legends – Игра с Коли”

  1. Невероятна графика – досаден геймплей
    Тъй като съм фен на игрите за автомобилни състезания, аз лично смятам, че тази наистина е добра. Графиката е уникална! Всъщност можете да почувствате скоростта на колата си, което е страхотно. Обаче, това което наистина дразни в тази версия, е супер сложният начин за получаване на автомобили, трябва да се състезавате и да се състезавате, за да печелите и да откривате чертежи, с които да вземете автомобил. Въпросът е, че чертежите, които печелим, са почти винаги за еднакви автомобили, които вече имам, но ми позволява да ъпгрейдвам колата още повече и повече. Това, което бих искал да видя, е опция да купя колата, която искам, с игрални кредити или реални пари. Не искам да се придържам към Lancer или Camaro в продължение на седмици! Искам веднага да карам Ферари или Ламбо. Аз лично нямам време да прекарвам по цял ден в играта, за да отключвам коли. Хората си имат живот! Трябва да ни дадат шанса да се състезаваме с това, което искаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *