AmongUs-slider

Among Us Онлайн Игра за Телефон

4

Among Us ТОП Безплатна Онлайн Игра за Телефон

Видео:

Among Us“ е онлайн мултиплейър социална игра, разработена и публикувана от американското студио за игри InnerSloth преди около 2 години, на 15 юни 2018 г. Играта се развива в обстановка с космическа тематика, където играчите на случаен принцип, биват разпределени в една от двете роли, убиец или част от екипажа на оцеляващите в космоса.

За какво става въпрос в играта?

Целта в играта Among Us е доста проста: Вие сте един от 4 до 10-те играча (екипаж) на космически кораб. Един или няколко от вас са убийци (imposter), на които главната цел е да избият всички на кораба, а всички останали имат за цел да оцелеят без да бъдат наранени. За да оцелее екипажа трябва да изпълнява определи задачи (tasks) и/или да разбере кой е убиеца и гласува изхвърлянето му от кораба. Ако успеят да изпълнят задачите или да разкрият кой е убиеца преди да бъдат избити, екипажа печели, ако убиеца успее да избие всички – екипажа  губи.

Among Us Екипаж

Безплатната и най-популярна карта е Skeld, тя има 14 стай и 7 коридора. Всички стартират от Cafeteria и в зависимост от настройките направени от хостващия стаята, всички играчи се налага да посещават различни стай изпълнявайки задачите си. В същото време убиеца няма никакви задачи, освен да убива, но трябва да внимава никой от екипажа да не го забележи и да не бъде заподозрян, за това може да се преструва, че изпълнява различни задачи.

Among Us Карта

Когато бъде открит труп на съотборник или просто някой от играчите бъде заподозрян се свиква събрание за гласуване на убиеца. По време на дискусията чрез чат, всеки един трябва да се защити или да докаже, че някой друг от екипажа е убиеца. При гласуването, ако няма достатъчно доказателства играчите могат да не гласуват за никого.

Among Us дискусия

Когато някой от екипажа бъде убит в играта, той става призрак. Като призрак може да помага в изпълнението на задачите, но не може да контактува с другите играчи, понеже очевидно той вече знае кой е убиеца. Ако убийците са няколко и един от тях бъде изхвърлен от кораба, той също става призрак и може да помага на останалите убийци, като саботира екипажа (затваря врати, пали реактора на кораба, спира кислорода на краба и т.н)

Among Us убиец

Играта предлага различни модове – игра с приятели или онлайн игра с рандом съотборници. За момента играта няма ранк мод и всичките игри са просто за забавление.

Коментар на Редактора: Това е може би една от най-социалните игри, която напоследък стана viral, след като голяма част от стриймърите започнаха да играят в каналите си. Играта за телефон е безплатна, а за компютър – платена. За съжаление на телефон, ще имате малко по-забавени реакции, когато трябва да дискутирате кой е убиеца (все пак на тъч скрийн устройство се пише по-бавно от колкото на клавиатура). За да играете играта на компютър безплатно (понеже за компютър, играта е платена), може да свалите симулатор на Android устройство Bluestacks и да играете през него – безплатно.

Разработчиците на играта обявиха, че ще има продължение на играта – Among Us 2, но все още няма информация кога ще излезе новото заглавие, едва ли ще бъде до края на тази година.

Отворена дискусия в нашият форум за Among Us:

Among Us за Телефон - Games4SmartPhones Дискусия

Платформи: Android, iOS.

Жанр: Безплатни Игри Онлайн.

Изтегли:
Изтегли от мобилния магазин
Изтегли от мобилния магазин

Рейтинг 4.3 на база 3 коментара

4 Ревюта на “Among Us Онлайн Игра за Телефон”

  1. Най-забавно е да играете с приятели, но трябва да си говорите по микрофон, иначе се губи смисъла на играта! Имам само едно оплакване. режимът когато играеш сам онлайн е леко скучноват. Бих се радвал да видя други режими на играта, като криеница или death mach.

  2. Става, но след 5-6 игри ще ви писне. Много е еднотипна. Но ако играете с приятели г/д става за убиване на време.

    1. Здравейте, може да закупите играта за компютър чрез Steam за около 8лв или да свалите android симулатор и на него да инсталирате Among Us. Как става това, вижте тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *